STICHTING NOORANI ISLAMIC RESEARCH INSTITUTE

Copyright © Stichting NIRI sinds 2010      Privacy

Ontwerp website door Stichting NIRI       Studievoorwaarden  

Een tweede kans, professionele beroepsopleidingen als thuisstudies met een praktijkgerichte aanpak

Opleidingen NeMas (R) middle Management

Voordelen van thuis studeren

Wat leer je tijdens deze Hbo-Ad niveau opleiding?


Voor wie? Met ‘middle management’ duiden we de beroepsgroep aan die namens de bedrijfstop zorgt voor sturing binnen de organisatie. De managementvragen die hierbij spelen, gelden ook voor de zelfstandige ondernemer. Met het diploma Nemas ® Middle Management kunt u praktische management kwesties oplossen. Het diploma is opgebouwd uit twee certificaten. Met het certificaat Algemene Managementkennis beschikt u over kennis van de organisatorische beginselen en weet u hoe u deze kennis in de praktijk brengt. Het certificaat Middle Management & Bedrijfsvoering richt zich op communicatie en op personeels-, financieel- en marketingmanagement. Kennis of werkervaring op basisniveau is voldoende om met de studie Nemas ® Middle Management te starten. Het examen vormt tevens de aanzet voor een succesvol vervolg met Nemas ® Hoger Management.


Vakgebied Algemeen Management: managment, omgeving, organisaties, managementscholen, bestuurlijke besluitvorming, strategische planning, ondernemingsplan, planning in bedrijf, procesbeheersing, taakontwerp en -verdeling, organisatiestructuren, organisatieontwikkeling, leidinggeven, motiveren van medewerkers.


Vakgebied Bedrijfsvoering: communicatie, conflicthantering, personeelsmanagement, personeelsbeleid, financieel management, marketing, kwaliteits-management, productiemanagement, logistiek, informatiemanagement.


Cursusduur: 6 maanden (1 les per twee weken, totaal 12 lessen)


Online Classroom les duurt: 3 uur


Voorbereiding per les: 5 - 7 uur


Start: donderdag 14-1-2021 van 19:00 - 22:00 uur


Kosten: € 400,- (exclusief examenkosten van de Associatie voor Examinering voor een erkend diploma)


Inschrijfkosten: € 25,-


Studiemateriaal: ca. € 80,-


Vooropleiding: advies algemene ontwikkeling op Mbo niveau
Inschrijven

Deadline voor inschrijven is 5 januari 2021.

Studenten van de Online opleidingen worden ondersteund met Microsoft Teams. Download gratis en installeer op personal computer, laptob, tablet en mobiel.